Gebruikers toevoegen aan uw kantoor kan gemakkelijk via het Axino dashboard. Als je in het menu naar gebruikers gaat kun je gebruikers toevoegen zodat uw personeel gebruik kan maken van Axino. Ook kunt u verschillende rollen toekennen aan gebruikers zo kunt u planners ook de permissie geven om andere collega’s in te plannen of reserveringen te verwijderen. Ook is het gemakkelijk groepen van gebruikers te koppelen. Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer

Reserveren voor collega’s

Gemakkelijk reserveren voor andere collega’s is zeer gemakkelijk via het Axino dashboard. Dit kan via het vloerplan of via het planbord. Dit geeft dus de mogelijkheid om vaste tijden voor werknemers in te plannen zodat personeel wat extra wil komen de collega’s niet hinderen die de werkplek nodig hebben. Ook kun je via het planbord makkelijker de drukte van het gehele kantoor bekijken en collega’s beter verspreiden. Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer

Meerdere collega’s tegelijk toevoegen via een import tool

Snel meerdere collega’s tegelijk importeren kan gemakkelijk via de import tool in het Axino dashboard. Zorg dat u een lijst heeft met de belangrijke gegevens van uw collega’s deze kunt u dan gemakkelijk via excel importeren in Axino zonder elke gebruiker apart aan te hoeven maken. De importeerfunctie kunt u vinden onder tools in het menu zorg altijd dat u het bestand controleert. Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer

Wachtwoorden resetten van collega’s

Is een van uw collega’s zijn of haar wachtwoord kwijt geraakt? Geen probleem via het adminpanel kunt u gemakkelijk een wachtwoord resetten. Zorg dat u ingelogd bent met de gegevens die u heeft gekregen van Axino, in het menu gaat u dan naar “Authenticatie” -> “Gebruikers” om een wachtwoord te resetten. Zoek de desbetreffende collega op, selecteer deze gebruiker en druk onderaan op “Verstuur welkomst email met wachtwoord”. Er word nu een mail gestuurd naar deze collega waarmee hij/haar het wachtwoord kan resetten.

Lees meer

Inchecken via de plattegrond

Wilt u inchecken op een werkplek via de plattegrond op de Axino app? Selecteer dan de werkplek of ruimte waar u van plan bent in te checken, klik onderaan in het scherm op inchecken werkplek/vergaderruimte, geef de gewenste eindtijd aan en klik op opslaan.

Lees meer

Inchecken op een werkplek via een QR-code

Om in te checken via de QR-code klikt u op de knop “inchecken” daarna scant u de QR-code en geeft u de tijd aan dat u ingecheckt wilt blijven. Bekijk hieronder de video voor de werking van deze functie.

Lees meer

Werkplekken beheren via vloerplan

Heeft u werkplekken of ruimtes waar tijdelijk niet aan kan worden gewerkt pas uw vloerplan dan gemakkelijk aan via het adminpanel. Zorg dat u ingelogd bent met de gegevens die u heeft gekregen van Axino, wanneer u dan op het dashboard komt kunt u kiezen voor “Werkplekken” -> “Vloerplan”. Hier is het vloerplan van uw kantoor, om een werkplek of ruimte aan te passen klikt u deze aan. U kunt dan de naam, is de werkplek toegewezen of de reserveerbaarheid aanpassen. Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer

Ik werk elders

Bent u niet op kantoor maar bent u wel aan het werk en bent u beschikbaar voor andere collega’s? Laat dit dan weten op de Axino app door aan te geven dat u elders werkt.  Dit gaat heel simpel door op de knop “Ik werk elders” te klikken. Bent u klaar met werken swipe naar links over “Werkt elders” en klik op uitzetten. Bekijk hieronder de video voor de werking van deze functie.

Lees meer

Werkplek reserveren via de beschikbaarheid

Heeft u een beschikbare werkplek of ruimte nodig voor een bepaalt tijdstip kunt u deze gemakkelijk vinden via de functie beschikbaarheid. Kies voor de datum en tijd waar u een werkplek voor zoekt. In het dynamische vloerplan kunt u dan zien welke werkplekken en ruimtes vrij zijn en welke al gereserveerd zijn. Kies een vrije ruimte of werkplek en dan kunt u deze reserveren. Bekijk hieronder de video voor de werking van deze functie.

Lees meer

Werkplek reserveren via de agenda

Wanneer u een werkplek of meeting ruimte voor een specifieke datum nodig heeft kunt u een tafel reserveren via de agenda op de Axino app. Zoek in de plattegrond de tafel of ruimte die u wilt reserveren, daarna selecteert u de datum. In het volgende scherm krijgt u meteen de bezetting van die dag te zien. Maak uw reservering en dan staat uw reservering in de agenda. Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer