Maak kennis met Axino – dé app voor flexplekken

Er zijn op dit moment ontzettend veel bedrijven die gebruik maken van flexibele werkplekken. Hoewel deze flexplekken handig kunnen zijn zorgen ze ook voor een aantal problemen. Een van de grootste problemen is dat je als ondernemer je werkplekken waarschijnlijk zal organiseren via een programma als Excel. Dit neemt ontzettend veel tijd in beslag, tijd die echt veel beter besteed had kunnen worden. Wij van Axino willen hier verandering in brengen. Benieuwd wat je kunt verwachten van onze nieuwe applicatie? Lees dan zeker even verder, in dit artikel laten we je namelijk alles zien wat je moet weten over Axino!

Het huidige probleem met flexplekken

Voordat we in kunnen gaan op het doel van Axino is het belangrijk om eerst nog even stil te staan bij het probleem rondom flexplekken. Wij zien dat er veel bedrijven zijn die nog altijd met Excel aan de haal gaan voor het organiseren van hun werkplekken. Hoewel dit misschien handig is voor kleinere bedrijven is het niet echt optimaal voor de grootschalige bedrijven. Zij hebben te maken met tientallen of zelfs honderden werknemers die een flexplek willen reserveren. Aangezien de beschikbaarheid iedere keer moet worden geüpdatet gaat er een hoop tijd verloren. De productiviteit zal hierdoor niet volledig kunnen worden nagestreefd. Om nog maar niet te spreken over het feit dat het opslaan binnen Excel en het feit dat het volledig offline plaatsvindt ook nog wel eens voor problemen kan zorgen. Dit moet toch handiger kunnen?

De oplossing van Axino

Om te voorkomen dat er een hoop kostbare tijd verspilt wordt aan het organiseren van flexplekken hebben wij van Axino een oplossing bedacht. Door middel van onze applicatie is het namelijk mogelijk om werkplekken te reserveren. De eenvoudige manier van reserveren maakt het voor iedereen binnen het bedrijf mogelijk om Axino te gebruiken. Het is met de applicatie ook nog eens een stuk eenvoudiger om jouw collega’s te bereiken. Je kunt precies zien wie waar zit in het pand. Vanuit het overzicht is het vervolgens mogelijk om hen te bellen. Je zal nooit meer hoeven te zoeken naar de locatie van jouw collega, voortaan kun je met een blik op de plattegrond zien waar iedereen zit.

Maak de overstap vandaag nog

Mocht je vandaag de dag nog gebruik maken van Excel of een ander standaard programma voor het organiseren van jouw werkplekken dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Dankzij Axino is het een stuk eenvoudiger om flexwerken net even wat prettiger te maken voor zowel je bedrijf als voor je medewerkers. Neem snel een kijkje bij ons op de site om nog veel meer te weten te komen over de voordelen die de applicatie Axino je te bieden heeft voor jouw bedrijf of organisatie!